Torta rekorderka: Sprema se za samo 3 minuta, jedan sastojak je čini neodoljivom!
Najjednostavniji desert koji ćete spremiti danas...
Domaći kolač je i dalje najbolji, u to nema sumnje. Ali ne morate nužno da stojite u kuhinji satima da biste pripremili ukusni desert. Srećom, postoji nekoliko recepata koji mogu za kratko vreme dobiti ukusno testo za kolače u rerni. U stvari, nije vam potrebno više od tri minuta da napravite ovaj limunski i lagani biskvit. A ukus torte je jednostavno rajski. Ovaj neodoljiv desert donosi Miss7. Probajte, iznenadićete se koliko malo vremena morate da uložite u pravljenje dobrog kolača.
Sastojci
• 2 jaja
• 1 šolja suncokretovog ulja
• 1 šolja šećera
• 2 šolje brašna
• 2 šolje običnog jogurta
• 2 kašike limunovog soka
• 1-2 kašičice rendane limunove kore
• 1 pakovanje vanilin šećera
• 1 pakovanje praška za pecivo
Jupi, torta je gotova! I sada? Pa uživajte! Ali, ako želite, možete dodati i glazuru preko torte. Ali tek kada se kolač dobro ohladi. Veoma je jednostavno: Pomešajte pakovanje šećera u prahu (250 grama) malo po malo sa vodom ili limunovim sokom (kašika!) dok ne dobijete glatku kremu. Premažite tortu i sačekajte da se glazura osuši.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)