
POTAŽ OD BUNDEVE Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Služite uz tost.
Subota, 12. apr 2025.
Služite uz tost.
Pravi se lako, a greje dušu i telo.
Dodajte pavlaku kao prilog.
Dodajte pavlaku kao prilog.
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete moći da ostanete na samo jednom tanjiru.
Ovaj potaž je pun pogodatk, verujte nam na reč...
Mikrobilje se najpre koristilo u dekorativne svrhe u jelima ili kao pojačivač ukusa i bilo je vrlo skupo, međutim, zbog sjajnog nutritivnog sastava sve više zauzima mesto u svakodnevnoj ishrani te se dodaje u čorbe, potaže, salate, vege burgere, smutije.
Potaž od bundeve hranljiv je i zdrav obrok, a kao takav idealan je za hladne zimske dane