KREM ČORBA OD BUNDEVE GREJE DUŠU I TELO Savršeno predjelo za hladne dane
Kremasta i zasitna, nema ko će ostati na samo jednom tanjiru.
Subota, 06. dec 2025.
Kremasta i zasitna, nema ko će ostati na samo jednom tanjiru.
Služite uz tost.
Pravi se lako, a greje dušu i telo.
Pravi se lako, a greje dušu i telo.
Dodajte pavlaku kao prilog.
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete moći da ostanete na samo jednom tanjiru.
Ovaj potaž je pun pogodatk, verujte nam na reč...
Mikrobilje se najpre koristilo u dekorativne svrhe u jelima ili kao pojačivač ukusa i bilo je vrlo skupo, međutim, zbog sjajnog nutritivnog sastava sve više zauzima mesto u svakodnevnoj ishrani te se dodaje u čorbe, potaže, salate, vege burgere, smutije.
Potaž od bundeve hranljiv je i zdrav obrok, a kao takav idealan je za hladne zimske dane