POTAŽ OD BUNDEVE Neodoljiva krem čorba zagrejaće vam dušu i telo
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
- šargarepa
- 1 kg bundeve
- 600 ml vode
- 100 ml pavlake za kuvanje
- so, biber
Priprema:
Luk i šargarepu isecite sitno i izdinstajte u šerpi na ulju. Bundevu očistite i isecite na kockice pa ubacite u istu šerpu. Prelijte vodom i kuvajte dok bundeva ne omekša. Kada omekša sklonite sa ringle i štapnim mikserom ispasirajte. Potom dodajte so, biber i pavlaku za kuvanje pa potaž vratite malo na vruću ringlu. Servirajte toplo sa prepečenim hlebom.
Možda vas zanima:

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.

KREMASTI POTAŽ OD ŠARGAREPE Krepi organizam u trenu, kao osmišljen za hladne februarske dane
Dodajte pavlaku ili prilog po želji.

POTAŽ OD PEČURAKA Sočno predjelo ukusa koji priča priče
Sočna krem čorba zagrejaće vam organizam u trenu.

AROMATIČNI POTAŽ OD BUNDEVE Sočno predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte pavlaku kao prilog.

JEFTINA KROMPIR ČORBA Mirisna i ukusna, a gotova za 20 minuta
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.

POSNA DOBOŠ TORTA Raskošna poslastica savršena za svaku svečanost
Neodoljiva poslastica dostojna kraljevske trpeze, uzećete parče više.

LAZANJA SUPA Mirisna i aromatična, u savršenom spoju predjela i omiljenog jela
Ako volite lazanje, ovu supu ćete obožavati.

SLATKA PROJA Sa bundevom i medom. totalno drugačija od svega što ste jeli
Savršena i slatka, bićete oduševljeni.

PASTA SA TUNOM ZA PRAVE GURMANE Posno jelo koje budi sva čula
Sočna i ukusna, pravićete stalno.
Komentari (0)