DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Prosto će se topiti u ustima
Svi ga vole, a priprema je jednostavna.
Petak, 05. dec 2025.
Svi ga vole, a priprema je jednostavna.
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Milice Dojčinović iz Beograda.
Bićete oduševljeni ukusom.
Bićete oduševljeni ukusom.
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
San Sebastijan čizkejk je napravljen greškom u baru „La Vina“ u Španiji. Kolač je slučajno stavljen u pogrešnu rernu, nakon čega je potamneo, kao da je izgoreo, a unutra je ostao kremast. Poslužili su ga kao novi kolač u baru, gosti su bili oduševljeni pa je od tada prava senzacija.
Kremast i lagan, smaže se u trenu.
Najbolje služite uz kafu.
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Kremast i brz, za prave sladokusce.
Kremast i sočan, za sve prilike.
Neodoljiv desert za sve sladokusce.
Nestaće sa stola čim ga postavite.
Ovaj kolač sa sirom je specifičan po tome što mu se na vrhu pojave zlatne kapljice od kondenzacije kad se kolač ohladi, a koje se nazivaju "anđeoske suze".