DOMAĆI NAMAZ OD LOSOSA BOLJI OD KUPOVNOG Aromatičan i preukusan, a idealan za dane posta
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.
![namaz od lososa](/data/images/2024-06-07/90039_namaz-od-lososa_f.jpg?timestamp=1717711200)
Potrebno je
- 1 dcl belog vina
- 1 file lososa bez kostiju i kože
- 1 file dimljenog lososa
- 6 kašika grčkog jogurta (sa niskim procentnom masti)
- 1 kašika limunovog soka
- 4 kašike senfa
- prstohvat soli
- prstohvat bibera
- 1 seckana ljuta papričica
- 2 kašike seckanog vlašca
- krekeri, dvopek ili mali hlepčići za serviranje
Priprema:
Filete lososa prodinstajte u vinu pa ostavite sa strane. Zasebno pomešajte grčki jogurt, limunov sok, senf, so i biber, pa na kraju umešajte i ljutu papričicu. Isecite filete lososa na manje komade pa promešajte. Pospite namaz vlašcem.
![sos od pečuraka](/data/images/2025-02-15/114149_shutterstock-2539729875_f.jpg)
SOS OD ŠAMPINJONA Fenomenalno se slaže sa mesom, a gotov očas posla
Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte.
![punjene paprike](/data/images/2023-04-12/51432_shutterstock-120265672_f.jpg)
PUNJENE PAPRIKE Recept za tradicionlani srpski ručak!
Ovo jelo je bogato ukusima i savršen je izbor za porodične obede.
![pasulj sa kobasicama](/data/images/2024-07-17/94470_shutterstock-1240901323_f.jpg)
DOMAĆI KUVANI PASULJ SA REBARCIMA I KOBASICOM Tradicionalni ukus koji greje dušu!
Ako želite da napravite savršen pasulj koji miriše na detinjstvo i staru domaću kuhinju, isprobajte ovaj recept!
![RECEPT ZA PIROŠKE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU PORODICU Jednom probate, uvek pravite](/data/images/2023-03-28/49852_piroske-shutterstock-600206357_f.jpg)
RECEPT ZA PIROŠKE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU PORODICU Jednom probate, uvek pravite
Njihova priprema je jednostavna, a rezultat je fantastičan, mekano testo spolja, sočan fil iznutra i neodoljiv miris koji ispunjava kuhinju
![kljukuša](/data/images/2024-01-22/74676_kljukusa-smanjena-1775312165_f.jpg)
RECEPT KOJI SE NASLAĐUJE Masonica, staro crnogorsko jelo, priprema se vrlo brzo i lako
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom
Komentari (0)