NAJBRŽI UŠTIPCI OD SAMO 4 SASTOJKA Uz ovaj dodatak postaju još mekaniji i ukusniji
Vrući uštipci su odlični ako ih poslužite sa kajmakom ili paradajzom, ali i sa domaćim džemom
Uštipke svi vole da jedu u raznim varijantama.I slatke i slane. Ovaj recept će raspametiti sve domaćice.
Potrebno vam je 4 sastojka koja sjedinite i kašikom vadite i na kraju sipate u zagrejano ulje. Vrući uštipci su odlični ako ih poslužite sa kajmakom ili paradajzom, ali i sa domaćim džemom. Jogurt je obavezan sastojak jer ih čini mekanim i ukusnijim.
Potrebno je:
- 4 jajeta
- 500 ml jogurta
- 500 g brašna
- 10 g praška za pecivo
Priprema:
Jaja umutite žicom sa jogurtom, pa dodajte brašno i prašak za pecivo.
Sjedinite žicom i kašikom vadite smesu i sipajte u zagrejano ulje.Stavite ih na ubrus da se malo procede.
Možda vas zanima:
BAKIN TAJNI RECEPT Evo zbog čega joj uštipci uvek ispadnu mekani, a ne upiju ni kap ulja
Uštipci su uvek dobar zalogaj, a idu i sa slatkim i slanim namazima. Tope se u ustima sa kajmakom, urnebes salatom, ajvarom, sirom, ali i sa šećerom u prahu, pekmezom, medom, eurokremom. Odlično idu uz sve jer su neutralnog ukusa
RECEPT KOJI SVI OBOŽAVAJU Božanstvene pljeskavice od mesa i povrća
Malo drugačije pljeskavice, a jednako ukusne.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)