ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.
Pikantni namaz
Sastojci:
5 crvenih paprika
25 g starog hleba bez korice
2 čena belog luka
40 g seckanih oraha
1 ljuta papričica
1 kašičica paradajz pirea
1 kašika sirćeta
2 kašičica šećera
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika limunovog soka
Priprema:
Pečene paprike oljuštite i očistite od semenki. Sve sastojke (osim oraha) stavite u blender i dobro usitnite. Kada dobijete finu pastu, ubacite seckane orahe i umutite kašikom. Dodajte so i biber po ukusu, prebacite u činiju i ostavite da prenoći u frižideru. Namaz poslužite uz prepečeni hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SUPA GOTOVA ZA 15 MINUTA! Obrok koji možete jesti u bilo koje doba dana
Toliko je ukusna i puna vitamina.
NAJMEKŠE ĆUFTE Neobičan recept za svakodnevni ručak
Cela porodica će se oduševiti.
ZASLADITE SEBI POPODNE Remek delo od manga - bez pečenja
Prosto i jednostavno.
POČNITE DAN DETOKS NAPITKOM Čudo u čaši koje topi masti
Čim ga spremite, odmah ga popijte, ne valja dugo da stoji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)