JELO UZ KOJE ĆE UŽIVATI I DECA Kolutići lignje uz UKUSAN dodatak je odličan obrok!
Hrskav i jednostavan recept.
![JELO UZ KOJE ĆE UŽIVATI I DECA Kolutići lignje uz UKUSAN dodatak je odličan obrok!](/data/images/2023-03-31/50087_food-g2def7b0a7-1280_f.jpg?timestamp=1680213600)
Hrskave lignje sa pivom
Sastojci:
250 g lignji
sok od limuna
250 ml piva
brašno, belo
4 kašike kukuruznog brašna
prstohvat praška za pecivo
ulje za prženje, prezle, so
Priprema:
Lignje očistite i dobro ih operite, zatim isecite na kolutove debljine oko 1 cm. Sipajte ih u posudu i prelijte pivom i sokom od pola limuna, ostavite ih da odstoje bar 30 minuta. U drugoj posudi napravite smesu za pohovanje tako što ćete da promešate dve vrste brašna, so i prašak za pecivo. Ugrejte ulje i pohujte svaki kolut, tako što ćete ga uvaljati u smesu za pohovanje da bi bio hrskaviji. Na kraju ga možete posut i kukuruznim brašnom ili prezlama.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![IDEJA ZA SUPER RUČAK SUTRA Zdravi paprikaš od ribe napravićete za ceo vikend](/data/images/2023-03-31/50084_shutterstock-1252480117_f.jpg)
IDEJA ZA SUPER RUČAK SUTRA Zdravi paprikaš od ribe napravićete za ceo vikend
Količina koja će zadovojiti celu porodicu.
![HRSKAVO SPOLJA, A SOČNO UNUTRA Fileti ribe sa PIVOM mogu napraviti i neiskusne domaćice](/data/images/2023-03-15/48767_food-g7bfdc17fe-1280_f.jpg)
HRSKAVO SPOLJA, A SOČNO UNUTRA Fileti ribe sa PIVOM mogu napraviti i neiskusne domaćice
Prosto je za pripremu.
![POST NE MOŽE DA PROĐE BEZ SKUŠE Zapečena riba sa povrćem zasitiće celu porodicu](/data/images/2023-03-09/48348_food-g7997b02e3-1280_f.jpg)
POST NE MOŽE DA PROĐE BEZ SKUŠE Zapečena riba sa povrćem zasitiće celu porodicu
Ukusno je, nema šta.
![IDEALNA JE ZA VREME POSTA Pripremite pastrmku na norveški način](/data/images/2023-03-07/48211_ajin-k-s-fhfbvvljkb8-unsplash_f.jpg)
IDEALNA JE ZA VREME POSTA Pripremite pastrmku na norveški način
Preukusna je ako pripremite baš ovako.
![BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!](/data/images/2023-03-16/48936_david-b-townsend-iqsdsfo9uui-unsplash_f.jpg)
BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!
Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće
![sok](/data/images/2023-04-21/52243_hanne-hoogendam-b5q-4lqjzkq-unsplash_f.jpg)
DOMAĆI SOK OD ZOVE Osvežavajući napitak, ukusan i prirodan bez veštačkih dodataka
Sok od zove je jedan od omiljenih prirodnih napitaka, poznat po svom osvežavajućem ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima. Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan i prirodan sok bez veštačkih dodataka.
![salata](/data/images/2025-02-05/113205_shutterstock-2022687371_f.jpg)
SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA, LEBLEBIJAMA I MINI MOCARELOM Dodajte malo bosiljka po ukusu i uživancija je zagarantovana
So, maslinovo ulje i jabukovo sirće dodajte po ukusu.
![kaša](/data/images/2024-10-29/104531_cia-shutterstock-2152830655_f.jpg)
ZDRAV I UKUSAN DORUČAK ZA ENERGIČAN POČETAK DANA Brzo i ukusno, za zaposlene ljude!
Predlažemo ukusan i brz doručak, ovsenu kašu sa voćem i orasima
![pasulj](/data/images/2025-02-04/113123_shutterstock-2569944811_f.jpg)
STARINSKO JELO SA SAVREMENIM DODACIMA Beli pasulj sa bebi spanaćem je apsolutna fantazija, spremite ga što pre
Servirajte odmah sa prepečenim hrskavim hlebom...
Komentari (0)