IDEALNA JE ZA VREME POSTA Pripremite pastrmku na norveški način
Preukusna je ako pripremite baš ovako.

Torsk - pastrmka u foliji
Možda vas zanima:

UŽIČANI JE SPREMAJU BAŠ OVAKO Nesvakidašnji način da pripremite NAJUKUSNIJU pastrmku po ovom receptu
Probajte i uverićete se.

NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.

IDEALAN RUČAK ZA POSLEDNJI DAN POSTA Riba u belom sosu će vas oduševiti
Probajte ovaj izvanredan recept.

JELO UZ KOJE ĆE UŽIVATI I DECA Kolutići lignje uz UKUSAN dodatak je odličan obrok!
Hrskav i jednostavan recept.
Sastojci:
400 g pastrmke
200g margarina
so
crveni luk
spanać
peršun
malo mirođije
Priprema:
Namažite margarinom alu-foliju i stavite ribu na nju. Začinite s malo soli i seckanim peršunom i mirođijom. Dodajte malo crvenog luka, spanaća i malo margarina. Zamotajte foliju u obliku pakovanja i stegnite, pa stavite na pleh, a potom i u rernu. Pržite ribu na 200 stepeni 10-20 minuta, u zavisnosti od veličine pakovanja. Za sledeća pakovanja ponovite postupak. Uz ribu, kao prilog poslužite prženi krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)