ZDRAVO PROLEĆNO JELO Hladna supa od rotkvica začinjena mirođijom

Trpeza/ V.V.

14:00

Zdravi zalogaji 0

Supa od rotkvica se jede hladna. Ako ne volite hladnu supu, možete da je podgrejete i služite toplu.

ZDRAVO PROLEĆNO JELO Hladna supa od rotkvica začinjena mirođijom
Shutterstock

Sastojci:

1 veza rotkvica

150 ml pavlake za kuvanje

1 kašika mirođije

1 kašika maslinovog ulja

1 čen belog luka

1 kašika gustina

1 kašičica mešavine biljnih začina

5-6 zrna belog bibera

1 l vode

Priprema:

Na zagrejanom maslinovom ulju prodinstati iseckan beli luk, dodati vodu, biber, biljni začin i kad prokuva, dodati gustin izmešan sa pavlakom i kuvati uz mešanje još minut. Supu ohladiti i u hladnu dodati mirođiju i rendane rotkvice.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading