GOTOVA ZA 30 MINUTA Najukusnija kremasta supa od celera
Zdravo kuvano jelo uvek dobro dođe.

Sastojci:
Možda vas zanima:

JELO NA KAŠIKU Čorba od spanaća i pirinča je zdrava, ukusna i daje snagu za ceo dan!
Može da se jede kao predjelo ili glavno jelo.

BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet je okrepljujuće kuvano jelo od piletine i povrća
Možete da je poslužite kao samostalno jelo jer je bogata sastojcima ili kao predjelo.

JEDNOSTAVNA, A FINA Supa od šargarepe je jeftino, a ukusno čorbasto jelo
Ovakva supica će prijati stomaku posle uživanja u mesu tokom praznika.

ZA SVE LJUBITELJE ZDRAVE ISHRANE Krem čorba od cvekle i OVOG VOĆA biće vam odmah najbolja
Spoj ove dve namirnice je neobičan, ali sjajan.
2 korena celera
1 crni luk
2 čena belog luka
1 lovorov list
½ litra bujona od povrća
4 kašike pavlake za kuvanje
so, biber
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk. Dodajte sitno seckani beli luk, iseckan celer i lovor. Prodinstajte kratko i dodajte bujon. Dodajte so i biber po ukusu. Kuvajte poklopljeno 10-15 minuta, da celer omekša. Sklonite s vatre i usitnite smesu štapnim mikserom. Vratite na šporet i dodajte vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu supe. Dodajte pavlaku za kuvanje i kad provri sklonite sa šporeta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)