KUVANO PRIJA STOMAKU Paradajz čorba s mesom, ukusno jelo na kašiku
Ovako skuvana čorba može da bude kompletan obrok.

Sastojci:
Možda vas zanima:

POSNO JELO Paradajz čorba od samo 3 sastojka, gotova očas posla!
Ukusna čorba je uvek poželjna.

PARADAJZ ČORBA PO STAROM BABA DESINOM RECEPTU Biće sočna i ukusna, a krepi organizam u trenu
Ukusna i drugačija, pravićete stalno.

SVETOGORSKA ČORBA Pogodna za dane strogog posta, a ukusna i drugačija
Služite toplu, uz krišku hleba ili proju.

BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze, sa povrćem i mesom, po originalnom bosanskom receptu
Tradicionalna čorba sa mesom, povrćem i bamijom nema koga neće oboriti s nogu.
500 g junetine bez kostiju
1 glavica crnog luka
1 kašika ulja
2-3 paradajza
200 ml soka od paradajza
So, biber
Priprema:
Meso iseći na sitne komade. Luk iseckati, pa staviti da se prži na zagrejanom ulju zajedno sa mesom. Kad luk omekša, naliti oko 2 litra vode, sok od paradajza i kuvati na tihoj vatri. Posoliti po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvati dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)