KUVANO PRIJA STOMAKU Paradajz čorba s mesom, ukusno jelo na kašiku
Ovako skuvana čorba može da bude kompletan obrok.
Sastojci:
500 g junetine bez kostiju
1 glavica crnog luka
1 kašika ulja
2-3 paradajza
200 ml soka od paradajza
So, biber
Priprema:
Meso iseći na sitne komade. Luk iseckati, pa staviti da se prži na zagrejanom ulju zajedno sa mesom. Kad luk omekša, naliti oko 2 litra vode, sok od paradajza i kuvati na tihoj vatri. Posoliti po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvati dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO JELO Paradajz čorba od samo 3 sastojka, gotova očas posla!
Ukusna čorba je uvek poželjna.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze, sa povrćem i mesom, po originalnom bosanskom receptu
Tradicionalna čorba sa mesom, povrćem i bamijom nema koga neće oboriti s nogu.
BORŠĆ Specijalitet ruske kuhinje slatkasto-kiselkastog ukusa, zamirisaće vam cela kuća
Jaka i mirisna, a cvekla joj daje crvenu boju.
OVO MORATE DA PROBATE Juneća čorba sa povrćem po kafanskom receptu je vrhunska!
Uz parče hleba i salatu, može da bude kompletan obrok.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)