KUVANO PRIJA STOMAKU Paradajz čorba s mesom, ukusno jelo na kašiku
Ovako skuvana čorba može da bude kompletan obrok.
Sastojci:
500 g junetine bez kostiju
1 glavica crnog luka
1 kašika ulja
2-3 paradajza
200 ml soka od paradajza
So, biber
Priprema:
Meso iseći na sitne komade. Luk iseckati, pa staviti da se prži na zagrejanom ulju zajedno sa mesom. Kad luk omekša, naliti oko 2 litra vode, sok od paradajza i kuvati na tihoj vatri. Posoliti po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvati dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO JELO Paradajz čorba od samo 3 sastojka, gotova očas posla!
Ukusna čorba je uvek poželjna.
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Mirisna i kremasta, savršeno jelo na kašiku
Krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA PO KAFANSKOM RECEPTU Savršenog ukusa, a daće vam energije za ceo dan
Krepi organizam u trenu.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)