KUVANO PRIJA STOMAKU Paradajz čorba s mesom, ukusno jelo na kašiku
Ovako skuvana čorba može da bude kompletan obrok.
Sastojci:
500 g junetine bez kostiju
1 glavica crnog luka
1 kašika ulja
2-3 paradajza
200 ml soka od paradajza
So, biber
Priprema:
Meso iseći na sitne komade. Luk iseckati, pa staviti da se prži na zagrejanom ulju zajedno sa mesom. Kad luk omekša, naliti oko 2 litra vode, sok od paradajza i kuvati na tihoj vatri. Posoliti po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvati dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO JELO Paradajz čorba od samo 3 sastojka, gotova očas posla!
Ukusna čorba je uvek poželjna.
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Mirisna i kremasta, savršeno jelo na kašiku
Krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA PO KAFANSKOM RECEPTU Savršenog ukusa, a daće vam energije za ceo dan
Krepi organizam u trenu.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
MIRIŠU NA DETINJSTVO Ovo su najbolje posne prženice, jedan sastojak im daje neodoljiv ukus
Poslužite tople uz ajvar, domaću posnu paštetu od kikirikija ili...
Komentari (0)