NAJBRŽI RUČAK Za čas napravite juneću čorbu, a posebno kad ne znate šta danas da skuvate
Jelo na kašiku koje svi vole.
Juneća čorba
Možda vas zanima:

PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.

TANJIR KOJI DUŠU GREJE Neodoljivo ukusna čorba sa PEČURKAMA obeležje je Kanade
Nećete moći da joj odolite.

JELO KOJE GREJE TELO Čorba od jagnjetine je pravi detoks posle vaskršnje trpeze
Oduševiće vas ukus.
Sastojci:
2 glavice crnog luka
4 šargarepe
2 paškanata
1 srednja tikvica
1 krompir
100 g graška
200 g junetine
3 kašike pirinča
1 pileća kocka za supu
0,5 dl ulja
2 kašike pavlake
lovorov list, peršun, so, biber
Priprema:
Na ulju sa malo vode prvo prodinstajte očišćenu i na kockice iseckanu tikvicu, krompir, paškanat, crni luk i dve šargarepe. Nakon 15 minuta sklonite sa vatre, pa izmiksajte sve u blenderu, a zatim vratite u šerpu.
Zatim dodajte meso iseckano na kockice, 2 šargarepe, grašak i pirinač, prelijte sa 2l vode, dodajte kocku za supu, začine po ukusu i seckano lišće začina, pa kuvajte jedan sat. Na kraju umutite dve kašike pavlake sa dve kutlače čorbe, pa time začinite čorbu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.
Komentari (0)