TANJIR KOJI DUŠU GREJE Neodoljivo ukusna čorba sa PEČURKAMA obeležje je Kanade
Nećete moći da joj odolite.

Čorba s pečurkama
Možda vas zanima:
PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.
NAJBRŽI RUČAK Za čas napravite juneću čorbu, a posebno kad ne znate šta danas da skuvate
Jelo na kašiku koje svi vole.
UKUSAN I PUN VITAMINA Rižoto sa pečurkama i PRŠUTOM je božanstven
Možete eksperimentisati sa sastojcima.
Sastojci:
300 g pečuraka
1 veća glavica crnog luka
30 g putera
1 l vrele vode
1 kašika ulja
1 kockica za supu
200 ml mlečne pavlake
1 čen belog luka
2 krompira
so, biber
Priprema:
Luk sitno iseckajte, a pečurke iseckajte na polumesece. Puter i maslinovo ulje pomešajte, ugrejte i dinstajte luk i pečurke. Krompir isecite na sitne kocke i dodajte u dinstano povrće. Dodajte vrelu vodu, rastvorite kocku za supu u njoj, so, sitno iseckan beli luk, biber. Čorbu kuvajte na tihoj vatri oko 25-30 minuta. Pavlaku pomešajte sa 250 ml bujona za tako da se poravna temperatura, posle toga dodajte u pečurke i kuvajte pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)