UDOVOLJITE SEBI UKUSNIM OBROKOM Kikiriki u kombinaciji sa kukuruzom šećercom je pravo jelo
Oduševiće vas kremasta struktura.
Salata od kikirikija
Sastojci:
1 šolja slanog pečenog kikirikija
1 pakovanje kukuruza šećerca
1 čaša pavlake
2 šolje majoneza
80 g šunkarice
1 šolja pirinča
2 kašičice soli, prstohvat bibera
1 šolja šampinjona iz tegle
1 crvena paprika babura
Priprema:
Obariti kukuruz šećerac i pirinač (odvojeno). Iseckati kikiriki, šampinjone, šunkaricu i papriku (ništa previše sitno). Pomešati pavlaku i majonez, pa dodati obarene i iseckane sastojke. Posoliti, pobiberiti, probati i kada ste zadovoljni, dekorisati i ostaviti u frižider.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJBOLJI NAČIN DA POČNETE JUTRO Zdrava salata od jednostavnih sastojaka, a tako je ukusna
Oduševiće vas jednostavnost.
OJAČAJTE SRCE I KRVNE SUDOVE Jak i zdrav doručak će vas odmah napuniti energijom
Praktična je i za poneti.
BRZINSKI OBROK ZA PONETI Neodoljiva salata od MASLAČKA je puna vitamina
Nećete verovati koliko je ukusna.
PONESITE JE NA POSAO Lako se sprema, a brzo će vas zasititi!
Kad dođe vreme za užinu, ona je pravi izbor.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)