NAPRAVIĆE JE I ZAUZETE DOMAĆICE Laka za pripremu, egzotičnu salatu možete poneti i na posao
Ukusna i zdrava.
Egzotična salata
Sastojci:
1 velika crvena
1 velika žuta paprika
150 g crvenog pasulja iz konzerve
1 glavica crvenog luka
sok od 1 limuna
2 kašike maslinovog ulja
1/4 kašičice ljute paprike
1/2 kašičice kumina
1/4 kašičice soli
1 struk peršuna
Priprema:
Limun dobro operite, izrendajte je i iscedite sok. Papriku isecite na trake i u velikoj posudi za salatu je pomešajte s opranim pasuljem iz konzerve, crvenim lukom isečenim na kolutove, kuminom, ljutom paprikom, korom limete, solju i maslinovim uljem. Dobro promešajte i prelijte sokom od limuna, na kraju dodajte peršun i dobro ohladite pre serviranja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SASVIM DOVOLJNO ZA VEČERU Salata od spanaća na kineski način je puna vitamina
Samo par sastojaka je potrebno.
ZANOSNA VEČERA Da li ste čuli za tabule? Morate ga napraviti
Pravi se od posebne vrste pšenice.
NAJJEDNOSTAVNIJA VEČERA Zdrava PABLOVA salata nema mnogo kalorija
Jedite bez griže savesti.
NAJBOLJI NAČIN DA POČNETE JUTRO Zdrava salata od jednostavnih sastojaka, a tako je ukusna
Oduševiće vas jednostavnost.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)