ZDRAVA PROTEINSKA ČOKOLADICA Rogač joj daje poseban šmek, a topi se u ustima
Savršen spoj rogača i kikiriki putera probudiće vam sva čula.
Potrebno je
- 200 ml biljnog mleka (bademovog, ovsenog, kokosovog)
- 80 g rogača u prahu
- 1 kašika mleka
- 1 kašika kikiriki putera
- prstohvat cimeta
Dodatno
- med ili zaslađivač po izboru
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte rogač sa mlekom, pa stavite na vatru, i mešajte. Pazite da se ne pojave grudvice. Kuvajte sve dok tečnost ne ispari, tj dok smesa ne postane gusta. Zasladite medom ili zaslađivačem po izboru. U kalup preručite smesu pa ostavite u frižideru. Kikiriki puter zagrejte sa mlekom. Prohlađenoj smesi dodajte mleko i kikiriki puter. Ostavite čokoladice u frižideru pola sata. Prijatno!
POSNA KISELA PAVLAKA Ista je kao mlečna, ako ne i bolja, a sprema se za tili čas
Možete je koristiti odmah, ali je idealna nakon hlađenja...
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
Komentari (0)