SUPER ZALOGAJI OD TESTA Recept za najmekše posne uštipke
Testo koje se pravi od nekoliko sastojaka koje imate u kući i brzo je gotovo.
Sastojci:
350 g brašna
300 ml mlake vode
20 g kvasca
1 kašičica vanilin šećera
1 kašičica soli
Priprema:
Razmutiti kvasac s mlakom vodom i šećerom pa odmah postepeno dodavati brašno mešajući varjačom. Ostaviti da nadođu 15-20 minuta. Kašiku umočiti u vodu, uzimati testo i stavljati u vrelo dublje ulje. Prižiti sa svih strana dok ne dobiju zlatnu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UŠTIPCI IZ BAKINE KUHINJE BUDE NOSTALGIJU Sočni i mekani kao duša, po ukusu im nema ravnih
Savršeni za doručak, uz šolju jogurta.
UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.
POSNI UŠTIPCI Ukusni i slasni, samo treba da dodate prilog po želji
Dodajte namaz ili sojin jogurt i uživajte.
OVAKVE MEKIKE JOŠ NISTE JELI! Bez čekanja da narastu, a vazdušaste su i neverovatno mekane!
Odlično idu uz slatke namaze, ali i uz sir.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)