SUPER ZALOGAJI OD TESTA Recept za najmekše posne uštipke
Testo koje se pravi od nekoliko sastojaka koje imate u kući i brzo je gotovo.
Sastojci:
350 g brašna
300 ml mlake vode
20 g kvasca
1 kašičica vanilin šećera
1 kašičica soli
Priprema:
Razmutiti kvasac s mlakom vodom i šećerom pa odmah postepeno dodavati brašno mešajući varjačom. Ostaviti da nadođu 15-20 minuta. Kašiku umočiti u vodu, uzimati testo i stavljati u vrelo dublje ulje. Prižiti sa svih strana dok ne dobiju zlatnu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UŠTIPCI IZ BAKINE KUHINJE BUDE NOSTALGIJU Sočni i mekani kao duša, po ukusu im nema ravnih
Savršeni za doručak, uz šolju jogurta.
UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.
POSNI UŠTIPCI Ukusni i slasni, samo treba da dodate prilog po želji
Dodajte namaz ili sojin jogurt i uživajte.
OVAKVE MEKIKE JOŠ NISTE JELI! Bez čekanja da narastu, a vazdušaste su i neverovatno mekane!
Odlično idu uz slatke namaze, ali i uz sir.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)