Beli tartiflet: Probajte musaku sa tri vrste sira na francuski način
Ako imate dilemu šta da kuvate danas, imamo rešenje za vas

Sastojci:
500 g krompira
200 ml pavlake za kuvanje
1/2 glavice crnog luka
1 čen belog luka
100 g rendane mocarele
100 g mekog sira
100 g kamambera
1 kašičica origana
1 kašičica bosiljka
so, biber
Priprema:
Krompir skuvajte i isecite na manje komade. Crni i beli luk kratko prodinstajte. U dublju tepsiju sipajte krompira taman toliko da pokrije dno, sipajte dinstani luk, te začinite. U ostatak krompira dodajte rendanu mocarelu i promešajte. Sipajte u tepsiju, prelijte pavlakom, pa poređajte kriške sira. Pecite 20 minuta na 200 stepeni.
SAVET Krompir kuvajte s ljuskom pa oljuštite jer će jelu dati bogatiju teksturu

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

TRAMP NAJAVIO SUKOB SA IRANOM: Ova zemlja će predvoditi udar ako Teheran ne odustane od nuklearnog oružja

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Srpski bokseri se pripremaju za "Noć šampiona"

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Na današnji dan, 10. april

MIŠEL I BARAK OBAMA SE RAZVODE? Oglasila se bivša prva dama SAD

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)