Nedoljivi kolačići sa jabukama: Spolja hrskavi, unutra mekani kao duša
Garantujemo da ovako ukusne kolačiće skoro niste probali

Sastojci:
1 jabuka
250 g glatkog brašna
1/2 praška za pecivo
50 g gustina
2 kašike šećera
120 g putera
1/2 kašike cimeta
1 jaje
Priprema:
Izmešajte šećer i puter, pa dodajte jaje. Polako dodajte i ostale sastojke. Brašno ubacite poslednje i kratko mesite rukama. Jabuku iseckajte na sitne kockice i umešajte u testo. Testo zamotajte u foliju i stavite na hlađenje, najbolje preko noći. Od testa oblikujte male kuglice veličine oraha, uvaljajte ih u kristal šećer, a zatim u šećer u prahu. Pecite otprilike 10 minuta u dobro na 170 stepeni.

"TAKVA ŽENA PEJI NE TREBA" Zlata Petrović ne može da dođe sebi nako navodne Enine afere sa Desingericom!

NEMAČKI POLITIČAR NUDI "SLAMU SPASA" KANADI: Imam predlog kako da se Otava spase Trampovih ideja

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
Karić izneo svoje mišljenje o Đedoviću i Aneli, pa u svom izlaganju više puta potkačio Anđelu! (VIDEO)

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

ZBOG TRAMPOVIH CARINA: Stelantis ponudio popuste američkim kupcima

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.
Komentari (0)