PRSTE DA POLIŽEŠ Neobično jelo sa začinima iz Indije otopiće vaša čula
Iako je naziv čudnovat, ukus je zadivljujuć.

Baingan barta
Možda vas zanima:

DA LI STE PROBALI SPOJ KOKOSA I PARADAJZA? Da, verujte nam, ukus će vas očarati!
Ovo jako neobično jelo će vas ostaviti bez daha.

UKUSNA I KREMASTA, ZA PRSTE SE LEPI Piletina u belom sosu postaće vam omiljeni ručak
Svi je vole, pa će i ovo jelo zavoleti.

PRSTE DA POLIŽEŠ Neobično jelo sa začinima iz Indije otopiće vaša čula
Iako je naziv čudnovat, ukus je zadivljujuć.

KADA GA NAMAŽETE, JOŠ BRŽE GA SMAŽETE Ovo je pravi namaz za šampione
Recept je idealan za snažan i jak doručak.
Sastojci:
3 veća krompira
2 šargarepe
1 patlidžan
1/2 glavice crnog luka
3 ljute paprike
so, biber
1 kašičica senfa
nekoliko listova korijandera
Priprema:
Oljuštite krompir i šargarepu.Skuvajte ih šerpi, a patlidžan sa sve korom zapecite u rerni. Gotov patlidžan oljuštite,pa izgnječite viljuškom zajedno sa šargarepom i krompirom. Na tiganju propržite sitno seckan crni luk, korijander i ljute papričice,te ubacite u činiju sa povrćem. Dodajte senf, so, biber i promešajte.
SAVET Za dodatnu aromu pre pečenja zasecite patlidžan i špikujte ga čenovima belog luka
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)