NEVEROVATNO UKUSNA TURSKA SALATA Od pečenog plavog patlidžana i paprika
Probajte orijentalni specijalitet.

Salata od plavog patlidžana
Možda vas zanima:

IDEALNO POSLUŽENJE ZA GOSTE Punjene korpice, lepe i ukusne
Savršeno predjelo ili meze uz piće.

HRPA POVRĆA I VITAMINA U TANJIRU Spremite varivo sa piletinom kao iskusni kuvar
Ne možete da omanete sa pripremom.

ZA LJUBITELJE LAKOG I UKUSNOG OBROKA Teletina u neobičnom sosu idealan ručak
Što se duže sprema, to je ukusnija.

SAVRŠENA TESTENINA IZ RERNE Sa dve vrste kačkavalja i brokolijem
Zdravo povrće će na ovaj način jesti i deca.
Sastojci:
3 velika patlidžana
6 pečenih paprika
200 ml jogurta
2 čena belog luka
3 kašike maslinovog ulja
1 kašika seckanog svežeg peršuna
2 kašike soka od limuna
Priprema:
Patlidžane umotajte u foliju i pecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, dok ne omekšaju. Izvadite kašikom meso i stavite u činiju. Paprike oljuštite, iseckajte na manje komade i pomešajte sa patlidžanom. Dodajte sitno iseckan beli luk, jogurt, peršun, so, ulje i sok od limuna. Izmešajte i stavite u frižider da se ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)