ZA LJUBITELJE LAKOG I UKUSNOG OBROKA Teletina u neobičnom sosu idealan ručak

Alo.rs

15:41

Sezonski recepti 0

Što se duže sprema, to je ukusnija.

ZA LJUBITELJE LAKOG I UKUSNOG OBROKA Teletina u neobičnom sosu idealan ručak
unsplash

Teletina u sosu od cvekle

Sastojci:

1 kg teletine

1 tegla mariniranih šampinjona

1 tegla kornišona

1 tegla cvekle 

500 g kisele pavlake 

200 g majoneza

so, biber

Priprema:

Meso isecite na sitne kocke i stavite da se kuva dok ne omekša. Sitno iseckajte ohlađeno meso, kornišone, cveklu i pečurke, pa sve pomešajte. Dodajte kiselu pavlaku i majonez. Sve lepo pomešajte u homogenu smesu. Posolite i pobiberite po ukusu. Gotovu salatu stavite u frižider nekoliko sati pre služenja.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading