PICE NIKAD DOSTA Ovog puta pravimo je s mortadelom i pesto sosom baš kao pravi Italijani
Ukoliko voolite malo neobičniji ukus, umesto pesta stavite krem od pistaća i iznenadićete se dobijenim ukusom.

Pica s mortadelom
Sastojci:
testo za picu
2 kašike pesto sosa
120 g mocarele
100 g rendanog kačkavalja
200 g mortadele
zelene masline
svež bosiljak
Priprema:
Razvaljajte testo i na njega rasporedite pesto. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni 5-7 minuta. Izvadite iz rerne i stavite komade mocarela sira pa vratite u rernu da se istopi. Kada je sve ispečeno, poređati mortadelu i bosiljak. Po želji preko svega dodajte malo aceto kreme i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SAHER TORTA Čuvena austrijska poslastica u harmoniji neodoljivih ukusa, za prave ljubitelje čokolade
Savršen spoj čokolade i džema svaki put će vas iznova oduševiti.

HALONGOTOR Švedski kolačići sa džemom koji super idu uz čaj
Mirisni i ukusni, najbolje odmah stavite duplu meru.

NAPRAVITE MOČI BRZO I LAKO Dosimo vam jednostavan recept za omiljeni japanski slatkiš
Sočan i mekan, a topi se u ustima.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)