RUMENI, HRSKAVI KROKETI Pohovani pire krompir s kačkavaljem je hrskava gozba za malo para
U Italiji su kroketi izuzetno popularna ulična hrana

Sastojci:
- 600 g krompira
- 200 g sira
- 1 jaje
- 10 g putera
- 100 g brašna
- 16 g praška za pecivo
Za poh:
- 2 jajeta
- prezle
Priprema:
1. Skuvajte krompir, pa ga ispasirajte. Dodajte puter, brašno, prašak za pecivo, jaje, so, biber i rendani sir.
2. Sve dobro promešajte. Ostavite u frižideru dva sata da se stegne. Od dobijene smese formirajte ćufte/pljeskavice koje uvaljajte u umućena jaja, a zatim u prezle. Pržite u zagrejanoj ulju na umerenoj temperaturi.
3. Vadite pljeskavice od pirea na papirni ubrus da se ocedi višak masnoće. Služite uz salatu.

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“
JEDVA SMO IH NAŠLI! U toku izvlačenje: Dramatična akcija spasavanja planinara na Kablaru, mrak i nepristupačan teren otežavaju izvlačenje!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)