ŠTA BI SE DRUGO JELO U ITALIJI Neodoljiv sendvič sa ČETIRI vrste sira
Kremasto i ukusno.

Kvatro formađo - Italija
Možda vas zanima:

ZAKUSKA ZA POŽELETI Hrskavi i ukusni brusketi odmah će se pojesti
Očas posla se naprave.

NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.

ČESTO SE SERVIRAJU PO BISTROIMA Krok-mesje je pravi topli užitak sa hlebom
Pravićete ga za doručak ili večeru.

NEKA KUHINJA MIRIŠE NA PEKARU! Napravite najmekše kifle koje će svi ukućani zavoleti
Em mekane, em ukusne.
Sastojci:
2 kašike rikote
1 kašika rendanog parmezana
50 g mocarele
2 deblje kriške belog hleba
1 kašika gorgonzole
1 kašika putera
Priprema:
Pomešajte rikotu sa parmezanom i mocarelom. Namažite hleb i izmrvite gorgonzolu preko njega. Preklopite sendviče i ispecite ih u aparatu za sendviče. Vruće, premažite sa svih strana puterom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)