NAJZDRAVIJI SENDVIČ PO REČIMA NUTRICIONISTE Spoj avokada i poširanih jaja je neprevaziđen
Idealan je i za poneti.
Sendvič s avokadom i poširanim jajima
Zagrejte vodu u šerpici. Dodajte alkoholno sirće, a kad se pojave mehurići, ubacite jaja. Kuvajte na niskoj temperaturi oko 2 minuta da bi se formiralo belance, a žumance ostalo tečno. Izvadite ovako spremljena jaja i stavite ih preko prepečenog integralnog hleba koji je prethodno premazan skirom. Preko toga dodajte nasečeni avokado, malo morske soli, bibera, vlašca i origana.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEOBIČAN, A SAVRŠEN Ručak poput ovog spremaćete stalno jer je mnogo ukusan
Svima će se dopasti gnezda od mlevenog mesa.
ŠTA BI SE DRUGO JELO U ITALIJI Neodoljiv sendvič sa ČETIRI vrste sira
Kremasto i ukusno.
ŠPANCI ZNAJU TAJNU Neodoljivi topli sendvič sa SERANO šunkom pravićete odmah!
Ko će moći da mu odoli?
GOTOVO ZA 15 MINUTA! Pohovana jaja odlična za prvomajski praznik
Oduševiće vas lakoća.
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
Komentari (0)