ZAKUSKA ZA POŽELETI Hrskavi i ukusni brusketi odmah će se pojesti
Očas posla se naprave.

Brusketi
Možda vas zanima:

JEDNOSTAVNIJE LAZANJE NE MOGU BITI Pripremite još danas slasni ručak za celu porodicu
Italijani znaju kako da naprave dobar obrok.

KAD GA ZAGRIZETE, POMISLIĆETE DA STE U TOSKANI Italijanski kolačić pun iznenađenja
Ne može se opisati koliko su ukusni.

IZNENADITE NENAJAVLJENE GOSTE Hrskavi i slasni brusketi za svaki dan
Caka je u - belom luku.

IMAĆETE OSEĆAJ KAO DA STE U ITALIJI Napravite lazanju s tikvicama po STAROM receptu
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.
Sastojci:
8 parčeta tost-hleba
4 paradajza
2 kašike seckanog bosiljka
200 g krem-sira
4 kašike paradajz-pirea
2 čena belog luka
1 šolja maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Na malo maslinovog ulja kratko dinstajte beli luk, sipajte paradaj- pire i bosiljak, posolite i pobiberite, ostavite dva-tri minuta da se sjedini sa lukom. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Tost premažite maslinovim uljem, stavite krem-sir, paradajz- pire i od gore iseckane komade paradajza. Pospite bosiljkom ili peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)