ZAKUSKA ZA POŽELETI Hrskavi i ukusni brusketi odmah će se pojesti
Očas posla se naprave.
Brusketi
Sastojci:
8 parčeta tost-hleba
4 paradajza
2 kašike seckanog bosiljka
200 g krem-sira
4 kašike paradajz-pirea
2 čena belog luka
1 šolja maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Na malo maslinovog ulja kratko dinstajte beli luk, sipajte paradaj- pire i bosiljak, posolite i pobiberite, ostavite dva-tri minuta da se sjedini sa lukom. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Tost premažite maslinovim uljem, stavite krem-sir, paradajz- pire i od gore iseckane komade paradajza. Pospite bosiljkom ili peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNIJE LAZANJE NE MOGU BITI Pripremite još danas slasni ručak za celu porodicu
Italijani znaju kako da naprave dobar obrok.
KAD GA ZAGRIZETE, POMISLIĆETE DA STE U TOSKANI Italijanski kolačić pun iznenađenja
Ne može se opisati koliko su ukusni.
IZNENADITE NENAJAVLJENE GOSTE Hrskavi i slasni brusketi za svaki dan
Caka je u - belom luku.
IMAĆETE OSEĆAJ KAO DA STE U ITALIJI Napravite lazanju s tikvicama po STAROM receptu
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.
POSNA KISELA PAVLAKA Ista je kao mlečna, ako ne i bolja, a sprema se za tili čas
Možete je koristiti odmah, ali je idealna nakon hlađenja...
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
Komentari (0)