ZAKUSKA ZA POŽELETI Hrskavi i ukusni brusketi odmah će se pojesti
Očas posla se naprave.
Brusketi
Sastojci:
8 parčeta tost-hleba
4 paradajza
2 kašike seckanog bosiljka
200 g krem-sira
4 kašike paradajz-pirea
2 čena belog luka
1 šolja maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Na malo maslinovog ulja kratko dinstajte beli luk, sipajte paradaj- pire i bosiljak, posolite i pobiberite, ostavite dva-tri minuta da se sjedini sa lukom. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Tost premažite maslinovim uljem, stavite krem-sir, paradajz- pire i od gore iseckane komade paradajza. Pospite bosiljkom ili peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNIJE LAZANJE NE MOGU BITI Pripremite još danas slasni ručak za celu porodicu
Italijani znaju kako da naprave dobar obrok.
KAD GA ZAGRIZETE, POMISLIĆETE DA STE U TOSKANI Italijanski kolačić pun iznenađenja
Ne može se opisati koliko su ukusni.
IZNENADITE NENAJAVLJENE GOSTE Hrskavi i slasni brusketi za svaki dan
Caka je u - belom luku.
IMAĆETE OSEĆAJ KAO DA STE U ITALIJI Napravite lazanju s tikvicama po STAROM receptu
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)