NAJBOLJI RECEPT ZA HAČAPURI Neodoljivo gruzijsko testo punjeno sirom
Lako se pravi, a svima se dopadne.

Hačapuri
Možda vas zanima:

NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.

BOGATA KOMBINACIJA UKUSA Irski gulaš oduševiće sve poznavaoce ovog jela
Nije baš isti kao onaj koji mi pravimo.

IDEALNA JE ZA VREME POSTA Pripremite pastrmku na norveški način
Preukusna je ako pripremite baš ovako.
Sastojci:
400 g brašna
150 ml vode
10 g kvasca
1 jaje
1 kašika margarina
so i šećer
300 g belog sira
200 g kačkavalja
2-3 jaja
Priprema:
Stavite kvasac u deo mlake vode, dodajte malo šećera i kašiku brašna. Kad kvasac nadođe, pomešajte ga s ostatkom vode, brašnom, malo soli i jajetom i ostavite da odstoji na toplom. Zatim testo premesite i podelite u 3 jufkice. Od svake jufkice oblikujte čamčić i stavite ga na pleh, a ivice premažite istopljenim margarinom.
Pomešajte sir i kačkavalj i stavite u unutrašnjost čamčića, pa pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 10 minuta, zatim izvadite, razbijte po jaje na svaki i vratite u rernu na još 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)