POSTANITE MAJSTOR U PRIPREMI Meksički burito po IDEALNOM receptu
Dopašće vam se.

Burito
Možda vas zanima:

BURITO S MLEVENIM MESOM Meksički specijalitet za dane kada nemate vremena, a prava je eksplozija ukusa
Tradicionalno meksičko jelo nestaće sa stola odmah.


NEKA VAM SE SVI DIVE Napravite najukusnije slavsko žito za Vidovdan
Strogo se vodite ovim receptom.

PREDJELO KAKVOG NEMA Idealne pihtije od RIBE svakome će se dopasti
Probajte i uverite se.
Sastojci:
350 g mlevenog telećeg ili junećeg mesa
100 g luka konzerva seckanog paradajza
300 g žute i crvene paprike
100 g crvenog pasulja
100 g šećerca
2 kašike ulja
3 kašičice pikant vegete
8 tortilja
Priprema:
Iseckajte luk i propržite na ulju kratko, pa dodajte meso i kašičicu vegete i dinstajte, dolivajući vodu (15-20
minuta). Dodajte paradajz iz konzerve, papriku iseckanu na kockice i nastavite da pržite još 15 minuta. Pred kraj dinstanja dodajte crveni pasulj (može i onaj iz konzerve), kuvani kukuruz šećerac, preostalu vegetu i malo
peršuna. Tortilje blago zagrejte u rerni, pazite da se ne prepeku. Potrebno je da ostanu mekane. Na svaku tortilju stavite po dve kašike nadeva, zarolajte i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)