PRAVI SPECIJALITET RUMUNIJE Frigarui je JEFTIN ručak, a i lak za pripremu
I mališani mogu da vam pomognu u pripremi.

Frigarui
Možda vas zanima:

UKUS KOJI OSVAJA Aromatična supa iz Italije je jednostavna i prekrasna
Lako se može napraviti.

SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.

TOPI SE U USTIMA! Punjeno pecivo je sve što vam treba ovog jutra
Nešto neobično što ćete probati.

UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SEBE DANAS Ukusna supa iz KOREJE je neobična ali brzo zasiti
Izvrsno jelo na kašiku.
Sastojci:
1/2 kg pilećih prsa
Marinada:
30 g mešanog iseckanog bilja (majčina dušica, ruzmarin, peršun)
1/2 kašičice bibera
sok od 1/2 limuna
1 kašičica šećera
1/2 kašičice đumbira
2 čena belog luka
100 ml jogurta
Priprema:
Marinada: U posudi izmešajte mešano iseckano bilje, 1/2 kašičice bibera, sok od 1/2 limuna, kašičicu šećera, 1/2 kašičice đumbira, 2 čena zgnječenog belog luka i jogurt. Dodajte pileće kockice i potpuno ih premažite marinadom. Nakon toga, preko noći ili najmanje tri sata ostavite posudu prekrivenu plastičnom folijom u frižideru. Pecite pileće ražnjiće na podmazanom tiganju oko 10 do 15 minuta ili dok ne budu pečeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.
Komentari (0)