UKUS KOJI OSVAJA Aromatična supa iz Italije je jednostavna i prekrasna
Lako se može napraviti.

Italijanska supa
Možda vas zanima:

JELO KOJE DUŠU GREJE Preukusna HOLANDSKA supa biće glavna zvezda subotnjeg ručka
Napravite pa ćete se uveriti.

SLADUNJAVO KISELKASTA SUPA Obrok iz Francuske postaće vam svakodnevan
Uz nekoliko sastojaka napraviti odlično jelo na kašiku.

ZNAJU ŠVEĐANI ZA DOBAR UKUS Supa od OVOG voća njihovo je najpoznatije jelo
Cela porodica se okupi za ručkom.
ZAČINI SU GLAVNI U OVOM OBROKU Mongolska supa ni nalik našoj!
Oduševiće vas neobičan ukus.
Sastojci:
2 kašike ulja
3 šargarepe
1 koren peršuna
1 paškanat
1/2 korena celera
2 kašičice mešavine začina
1 kašičica soli
5 grančica peršunovog lista
2 grančice celerovog lista
Za knedle:
4 jajeta
120 g prezli
120 g rendanog parmezana
prstohvat muskatnog oraščića
1/2 kašičice rendane kore od limuna
Priprema:
Na zagrejanom ulju propržiti povrće isečeno na sitnije komade. Sipati oko 1,5 l vode. Kuvati 10-15 minuta. Dok se supa kuva, pripremiti knedle. Umutiti jaja i sjediniti ih sa ostalim sastojcima. Knedle oblikovati rukama - možete praviti loptice, valjke ili ih vaditi kašičicom kao klasične knedle. Umesto modle za špecle, za pasateli možete koristiti gnječilicu za krompir. Staviti ih u supu, začiniti i dodati iseckane grančice peršuna i celera. Kuvati još pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)