TETKA VERICINA BRZA POGAČA Po principu "smuti pa prospi", a nema kome se neće svideti
Služite za večeru ili doručak, uz prilog po želji.
Potrebno je
- 2 šolje brašna
- 1, 5 šolja jogurta
- pola praška za pecivo
- kašičica soli
Za posipanje:
- susam
Priprema
U jednoj posudi umutite brašno, jogurt, so i prašak za pecivo. Izlijte u manji pleh obložen pek papirom. Pospite susamom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Isključite pa ostavite pogaču 15 minuta u rerni. Prijatno!
Možda vas zanima:
POGAČA SA SIROM BRZI GONZALES Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Pravi se maltene sama, a osvaja na prvi zalogaj.
BRZA POGAČA BEZ KVASCA Sa pavlakom, mekana kao pamuk i uspeva svima
Zamiriše cela kuća dok se peče.
KOSOVSKA POGAČA Recept glumca Milana Vasića oduševio domaćice na mrežama
Glumac Milan Vasić nedavno se ostvario u najvažnijoj životnoj ulozi, postao je otac dečaka Despota. Da nije talentovan samo za „daske koje život znače“ pokazuje i ovaj recept za kosovsku pogaču, po receptu njegove majke, koja mu je omiljena, a ne sumnjamo da će se i vama svideti.
MIRISNA FOKAČA SA RUZMARINOM Ukus Italije u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)