KAD KUVAJTE KAFU NEMOJTE DA RADITE OVO 4 najčešće greške i kako da ih otklonite, ukus će biti savršen
Ako kafu previše mešate ubićete joj ukus, ali i druge česte greške koje domaćice prave pri pripremi omiljenog napitka.

Greške kod kuvanja kafe
Možda vas zanima:

SAVETI ZA SAVRŠENO BELO MESO Umesto gumeno biće mekano i sočno
Primenite jednostavne trikove kako da belo meso bude mekano i ukusno.

BRZO I LAKO OČISTITE ZAGORELE ŠERPE Sijaće se kao nove, a treba vam samo 1 namirnica
Primenite ovaj jednostavni trik, šerpe će biti kao nove.

OČISTITE REŠETKE OD RERNE OČAS POSLA Trebaju vam samo ove jeftine namirnice, a trik provereno radi
Jednostavan trik iskusnih domaćica očistiće rešetke od rerne začas.

TRIKOVI ZA SAVRŠENU TESTENINU Ako želite da bude kremasta i da se ne lepi, uradite ovo
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u jelu.
1. Previše mešate
Ovo ubija ukus kafe.
2. Ostavljate da se nekoliko puta podigne do vrha džezve
Uništiće penu i promeniti ukus kafe.
3. Mešate skuvanu kafu
Mešanjem nakon što je kafa zakuvana, provrela i sklonjena sa ringle izmenićete potpuno ukus kafe.
4. Šećer dodajte odmah na početku ne posle
U hladnu vodu u džezvi dodajte šećer, pre dodavanja i zakuvavanja kafe.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.


CIMET ROLNICE NA VODI Pola pleha nestane dok trepnete
Najbolje služite uz šolju kafe.

TROUGAO PITICE SA MESOM Recept koji morate da probate, za najbolji doručak
Služite tople uz jogurt.
Komentari (0)