PILEĆI ŠIŠ KEBAB Pomera granice dobrog ukusa, za prave gurmane i one izbirljive
Dodajte prilog po izboru i uživajte.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILETINA U UMAKU OD POMORANDŽE Pravi raj za nepca, ukućani će stajati u redu za još
Služite toplo uz prilog po želji.

PILETINA SA PATLIDŽANOM Sos daje poseban šmek, a nikad kremastiju niste jeli
Savršen spoj mesa i povrća, u jelu koje ostavlja bez daha.

PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PILETINA U SOSU Neodoljivo jelo oduševiće i one izbirljive, a meso se lepi za prste
Ukusno jelo oduševiće celu porodicu.
- 300 g otkoštanog karabatka bez kože
- 3 kašike gustog jogurta
- 4 kašike maslinovog ulja
- 2 veća čena belog luka, izgnječen
- 1 kašika paradajz pirea
- so
- biber
- timijan
- mlevena crvena ljuta paprika
- kim
za služenje:
- povrće po izboru
Priprema
Rernu zagrejte na 250 stepeni. U jednu posudu stavite jogurt, ulje, beli luk, začine, paradajz pire i začine. Piletinu isecite na veće kocke pa je natrljajte smesom i tako ostavite u frižideru 2 sata. Zatim piletinu nabodite na ražnjiće. Prebacite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni dok fino ne porumeni – uz okretanje da se dobro zapeku sa svake strane. Prijatno!

DOMAĆE POGAČICE SA ČVARCIMA Još ukusnije od onih kupovnih, samo dodajte šolju jogurta
Priprema nije kompikovana, a ukusne i slasne.

KOLAČ SA BOROVNICAMA Očaravajući voćni desert za bilo koje doba dana
Super ide uz šoljicu kafe.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Još kremastiji i slasniji od onog kupovnog
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.

POSNI PAPRIKAŠ SA BUKOVAČAMA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog po želji i uživajte.

NJOKE OD LEBLEBIJA Drugačije i preukusne, za savršen ručak
Dodajte prilog po želji i uživajte u ukusnom ručku.
Komentari (0)