LAŽNA ČOKOLADNA KREMPITA Ukusa koji priča priče, a posna, nema ko će joj odoleti
Najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 1 pakovanje posnog keksa
- 80 g čokoladnog pudinga (bez kuvanja)
- 50 g posne čokolade
- 300 ml sojinog mleka
- šećer u prahu
Priprema:
Puding umutite sa mlekom, pa dodajte otopljenu čokoladu.U kalup poređajte keks pa prelijte filom. Onda poređajte još red keksa. Ostavite krempitu pola sata u frižideru pa pospite šećerom u prahu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
FRANCUSKA KREMPITA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Ovo voće joj daje poseban šmek, biće još ukusnija
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
KREMPITA ZA 10 MINUTA Nema paljenja rerne, jaja i kora, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i lagana, nestaće sa stola odmah.
FRANCUSKA KREMPITA BOLJA OD KLASIČNE Ovo voće joj daje poseban šmek, a topi se u ustima
Nema ko vam neće tražiti recept.
KREMPITA OD LISNATOG TESTA Bila je omiljeni kolač Patrijarha Pavla
Starinski kolač mekan kao duša.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)