SOČNA PILETINA IZ RERNE Još ukusnija, a zdravija, meso se lepi za prste
Služite uz pečene krompiriće ili prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PILEĆI FILE SA PAVLAKOM I KAČKAVALJEM Sočno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Savršeno za ručak, obožavaće cela porodica.

ŠARENA ROLNICA Mesna rapsodija koja osvaja od prvog zalogaja, poći će vam voda na usta
Fenomenalno jelo oduševiće prave gurmane.

SVINJETINA S LIMUNOM Slasna rapsodija u kiselkastom spoju, raj za sve gurmane
Jelo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ukusa koji se pamti.

GURMANSKE KRMENADLE U aromatičnom sosu od crnog luka, prste da poližete
Oboriće s nogu i one izbirljive.
- 500 g pilećeg fileta
- šolja brašna
- 2 jaja
- šolja prezli
- pola šolje parmezana
- kašičica soli
- pola kašičice bibera
- kašičica belog luka u prahu
- kašičica paprike u prahu
- pola kašičice origana
- malo ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno, so, biber, beli luk u prahu, papriku u prahu i origano. Zasebno umutite jaja. U trećoj posudi sjedinite prezle i rendani parmezan. Pileći filete prvo valjajte u smesu sa brašnom, pa umućena jaja, pa smesu sa prezlama. Zatim, poređajte filete na pleh obložen pek papirom. Malo ih premažite uljem. Pecite 20 do 25 minutam u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Na polovini pečenja okrenite na drugu stranu. Prijatno!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

SNIMAK IZ ODŽAKA: Vođa protesta Miletić beži sa mesta zločina nakon što je upucao čoveka (VIDEO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Milan Nikolić, generalni sekretar AMSS-a na Salonu automobila u Beogradu: Bezbednost u saobraćaju je naš prioritet

RAZBIJANJE MITA O "ZVUČNOM TOPU" U 30 SEKUNDI Ovaj snimak SVE pokazuje - pogledajte šta rade redari i kako se ponašaju OVI ljudi (VIDEO)
Ako hoćete da viđate unuka... Munja iz Elite poslao preteću poruku roditeljima, besan je kao ris (VIDEO)

MUŠKARAC POGINUO U POŽARU: Dostupni prvi snimci horora u Nišu (VIDEO)

"Selo gori" je trebalo da ima potpuno druge glumce! Radoš Bajić je uloge pisao po njima, a oni su ga odbili

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Evo u koje svrhe se koristi sredstvo koje se nalazilo pored Narodne skupštine (VIDEO)

KARAĐORĐEVA ŠNICLA Savršen spoj mesa, kajmaka i tartar sosa, po pravom kafanskom receptu
Karađorđevu šniclu osmislio je Milovan Mića Stojanović, Titov kuvar.

PUNJENE PRŽENICE IZ TOSTERA Toliko su slasne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a nikad slasnije.

LENJA PITA SA BOROVNICAMA Klasik na drugačiji način, po receptu bez mane
Jednostavna i mirisna, zasladiće vas u trenu.

PENE AL ARABIJATA PASTA Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim, za one izbirljive
Ako volite ljuta jela, ovu pastu ćete obožavati.

PILEĆA SALATA SA SUSAMOM Kremasta i slasna, može da zameni obrok
Sočna i slasna, uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)