PICA ROLNICE SPREMNE ZA 20 MINUTA Savršena večera koju svi vole, a priprema je nikad lakša i jednostavnija
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
- 1 pakovanje lisnatog testa
- 3-4 kašike paradajz sosa
- 100 g šunke
- 100 g rendanog kačkavalja
- origano
- 1 jaje
Kako pripremiti
Razvijte lisnato testo i premažite ga paradajz sosom. Pospite šunkom i rendanim sirom, pa dodajte origano. Urolajte testo u čvrstu rolnu i isecite na kolutove debljine oko 2 cm. Poređajte rolnice na pleh obložen papirom za pečenje, premažite umućenim jajetom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok ne porumene.
Možda vas zanima:

NEODOLJIVE CIMET ROLNICE Desert za sva vremena i prilike, za prave sladokusce
Desert koji pomera granice dobrog ukusa, svaki zalogaj je sve slađi.

ROLNICE SA MAKOM BOLJE OD KLASIČNIH Ni malo ne zaostaju za onim kupovnim, a smažu se u momentu
Sočne i mekane kao pamuk, za pravo uživanje.

CIMET ROLNICE Mirisne i mekane kao pamuk, a tope se u ustima
Slatke i mekane, obožavaće svi ukućani.

KROFNE SA ORASIMA PO STAROM BAKINOM RECEPTU Vazdušaste, mekane i tope se u ustima
Mirisne i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

BRAUNI BEZ PEČENJA Savršen za iznenadne goste, a gotov dok pristavite kafu
Pravi se lako, a pojede brzo.

SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.

VIŠEGRADSKI SLATKI KUPUS Omiljeno Titovo jelo, a pravi se maltene samo
Priprema je jednostavna, a bićete siti satima.

POSNE PANCEROTE IZ RERNE Sa bogatim nadevom, a mekane kao duša, nema im ravnih!
Samo dodajte prilog po želji.

MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
Komentari (0)