SLOJEVITA I UKUSNA Mimoza salata sa lososom oboriće vam s nogu
Najukusnija salata koju ćete spremati za praznike.

Možda vas zanima:

RECEPT KOJI JE OSVOJIO MILIONE DOMAĆICA Pripremite losos u najzdravijoj varijanti
I vrapci na grani znaju da je jako važno unositi svake nedelje omega 3 kiseline.

SLATKIŠ OD KROMPIRA U SRCE NAS DIRA Napravite knedle sa šljivama i cimetom po receptu baba Stane iz Niša
Ovo je jedan od onih recepta koji se prenose s generacije na generaciju.

RECEPT KOJI NE MOŽE DA NE USPE Napravite italijanske njoke iz rerne za sve ukućane
Cela porodica će biti zadovoljna, muž sit, žena raspevana a deca poslušna.

GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina
Sastojci:
200 g lososa (ili 1 konzerva)
4 jaja
4 krompira
1 velika šargarepa
1 crni luk
200 g majoneza
200 ml kisele pavlake
so
Priprema:

slika2
Ribu posolite i nauljite te pecite zamotanu u alu-foliji na 200 stepeni 30 minuta.
slika3
Crni luk oljuštite i iseckajte što sitnije možete.
slika4
Krompir i šargarepu takođe oljuštite, skuvajte i narendajte na sitno rende.
slika5
Ispečenu ribu iseckajte što sitnije, pomešajte s majonezom i krompirom te dodajte šargarepu.
slika7
Jaja kuvajte 12 minuta, oljuštite i pažljivo narendajte.
slika8
U posudu s ribom i povrćem dodajte odozgo rendana jaja i ukrasite.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

POGAČA SA KAČKAVALJEM Kada probate ovaj recept, zaboravićete na sve ostale
Sočna i ukusna, najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)