JEFTIN OBROK ZA KOJI JE POTREBNO 5 MINUTA! Burger od pasulja oduševiće sve
Verujte nam, svi ukućani će tražžiti još.
oBurgeri od pasulja
Sastojci:
1 kašika maslinovog ulja
1 crveni luk
2 čena belog luka
1 konzerva pasulja (ili 200 g skuvnog)
1 kašika senfa
1 jaje
prezle
prstohvat italijanske mešavine
1/2 kašičice vuster sosa
so, biber
Priprema:
Sitno iseckajte crni i beli luk, pa ga na maslinovom ulju propržite nekoliko minuta. Ohladite i ubacite u činiju. Usitnite pasulj u blenderu i pomešajte s lukom. Dodajte senf i začine, jaje i prezle. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite dok ne dobiju smeđu boju. Ubacite u pecivo i dodajte kečap, majonez i povrće po svom izboru.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
A U ČINIJI SVE MOGUĆE BOJE Salata kao hladno predjelo može biti zamena za obrok
U sebi ima sve moguće hranljive sastojke.
BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.
NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.
UKUSAN KAO NIKAD DOSAD! Gulaš sa dodatkom piva je recept koji treba da probate
Junetina i pivo su odlična kombinacija ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)