JEFTIN OBROK ZA KOJI JE POTREBNO 5 MINUTA! Burger od pasulja oduševiće sve
Verujte nam, svi ukućani će tražžiti još.

oBurgeri od pasulja
Možda vas zanima:

A U ČINIJI SVE MOGUĆE BOJE Salata kao hladno predjelo može biti zamena za obrok
U sebi ima sve moguće hranljive sastojke.

BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.

NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.

UKUSAN KAO NIKAD DOSAD! Gulaš sa dodatkom piva je recept koji treba da probate
Junetina i pivo su odlična kombinacija ukusa.
Sastojci:
1 kašika maslinovog ulja
1 crveni luk
2 čena belog luka
1 konzerva pasulja (ili 200 g skuvnog)
1 kašika senfa
1 jaje
prezle
prstohvat italijanske mešavine
1/2 kašičice vuster sosa
so, biber
Priprema:
Sitno iseckajte crni i beli luk, pa ga na maslinovom ulju propržite nekoliko minuta. Ohladite i ubacite u činiju. Usitnite pasulj u blenderu i pomešajte s lukom. Dodajte senf i začine, jaje i prezle. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite dok ne dobiju smeđu boju. Ubacite u pecivo i dodajte kečap, majonez i povrće po svom izboru.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)