PASIRANA ČORBA OD PASULJA Probajte omiljeno jelo na drugačiji način
Ova čorba se lako sprema, a veoma je ukusna.

Sastojci:
Možda vas zanima:

POPULARNA ITALIJANSKA ČORBA Ribolita je spoj namirnica koje i mi obožavamo!
Italijanke prave ovu čorbu od povrća koje im je ostalo prilikom pripreme drugih jela, pa je zato puna raznovrsnih sastojaka.

KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.

KLOT PASULJ SA JUGA SRBIJE Pravi se bez mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ovaj čorbasti pasulj će vas zasititi odlično, a imaćete ručak za dva dana.

200 g pasulja
1 kocka za supu od povrća
1 crni luk
2 čena belog luka
1 l vode
2 kašike brašna
1 kašika ulja
1 kašičica mešavine suvih začina
Priprema: Pasulj potopiti u vodu veče pre kuvanja. Skuvati pasulj, procediti ga, dodati ulje i ispasirati u blenderu ili izgnječiti viljuškom. Prodinstati iseckan luk, dodati pasirani pasulj i kad se počne hvatati za dno sipati vodu, promešati i ubaciti kocku supe. Kad provri, dodati uz mešanje brašno umućeno s malo vode. Ostaviti da kuva 2 minuta. Zatim staviti beli luk, začin i so po ukusu.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)