POTPUNO DRUGAČIJI UKUS! Musaka sa pilećim belim mesom i kačkavaljem
Zaboravite na klasičnu musaku, ova je mnogo ukusnija.

Sastojci:
Možda vas zanima:

PREDLOG ZA RUČAK Musaka od zelja i mesa, staro jednostavno jelo koje se topi u ustima
Ručak fantastičnog ukusa.

FRANCUSKA MUSAKA Pomešate četiri namirnice i dobijete ručak za 2 dana!
Jelo koje se svima dopada, a jednostavno je za pripremu.

PREDLOG ZA RUČAK Preukusna musaka sa kobasicom, svi traže dodatak!
Probajte malo drugačiju musaku, sigurni smo da će vam se dopasti.

NAJUKUSNIJA KOJU STE JELI Musaka od patlidžana i mesa prelivena bešamelom
Ručak koji će se dopasti celoj porodici.
500 g pilećeg belog mesa
1 kg krompira krumpira
200 g narendanog kačkavalja
100 ml pavlake za kuvanje
1 kašičice suve majčine dušice
1 kašičica suvog ruzmarina
1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičice soli
1/2 kašičice bibera
1 šoljica ulja
Priprema:
Krompir oljuštite i isecite na kolutove. Meso isecite na kockice ili sameljite. U pavlaku dodajte majčinu dušicu, ruzmarin, beli luk u prahu, so, biber. Na dno tepsije koju ste podmazali uljem slažite red krompira, red mesa sok sve ne potrošite. Prelijte uljem. Odozgo stavite pola količine kačkavalja i sve prelijte začinjenom pavlakom. Pokrijte aluminijskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko jedan sat. Rasporedite odozgo preostali kačkavalj i vratite u rernu nekoliko minuta da se istopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.

OBOJITE JAJA U ROZE ZA USKRS Izgledaće nežno i originalno, a sastojci su potpuno prirodni
Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

POSNE SARMICE OD ZELJA ZA SAVRŠEN RUČAK Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Sočne i ukusne, prste da poližete.

POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli
Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.

POSNI KREM BRULE Francuski desert raspametiće i one koji ne vole slatko
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
Komentari (0)