SOČNE KRMENADLE KAKVE NISTE JELI! Ovako pripremljene šnicle su mekane i ukusne

Trpeza/ V.V.

18:30

Sezonski recepti 0

Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.

SOČNE KRMENADLE KAKVE NISTE JELI! Ovako pripremljene šnicle su mekane i ukusne
Shutterstock

Sastojci:

500 g krmenadli

1 crni luk

1 kašičica mlevene paprike

2 čena belog luka

1 kašičica narendane limunove kore

100 ml ulja

So, biber

Priprema:

U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, Dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading