ŠPAGETI MILION DOLARA Trenutno su najpopularniji na svetu, svi ih prave!
Na društvenoj mreži „Tik Tok“ recept za ove špagete ima najviše pregleda, a isprobale su ga domaćice širom sveta.

Sastojci:
Možda vas zanima:

PASTA SA 4 VRSTE SIRA Sočna i ukusna, a pravi se brzo i lako
Savršen spoj sira sa kačkavaljem u jelu koje se pamti.

PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.

NAJKREMASTIJA PASTA Sa sirom i suvim vratom, ukućani će stajati u redu za još
Sočna pasta, za prave gurmane i one izbirljive.
1 pakovanje špageta
400 g mlevene junetine
500 ml paradajz sosa
2 čaše kisele pavlake
2 čaše rendanog parmezana
2 čaše izmrvljenog mocarela sira
1 crni luk
1 sveža paprika
1 kašičica belog luka u prahu
2 čena belog luka
2 kašike putera
Priprema:
Skuvajte špagete. Na srednjoj vatri, na zagrejanom ulju prodisntajte iseckan crni luk, dodajte iseckan beli luk i meso, iseckanu papriku, začine po ukusu. Kada meso promeni boju, dodajte sos od paradajza i krčakjte još oko 15 minuta, povremeno mešajući. Posebno istopite puter, dodajte beli luk u prahu, pavlaku, jednu čašu parmezana, so i biber po ukusu. Kuvajte dok se parmezan ne istopi, pa dodajte oceđene špagete. Sipajte u vatrostalnu činiju, prelijte sosom od paradajza i mesa. Pospite mocarelom i parmezanom. Pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)