NAPRAVITE SLASNI RUČAK ZA SVE Dovoljno je da kobasice zalijete PAVLAKOM i imaćete obrok za poželeti
Oduševite sve ukućane.
Kobasice zalivene pavlakom
Sastojci:
600 g krompira
1 par kobasica
600 ml pavlake za kuvanje
150 ml mleka
suvi začin
ulje
so, biber,
Priprema:
Krompir oljuštite, operite i isecite na kolutove. U tepsiju sipajte malo ulja, poređajte krompir po želji i začinite. Preko začinjenog krompira poređajte isečenu kobasicu takođe na kolutove, pa preko nje još jedan red krompira. U činiji sjedinite pavlaku za kuvanje i mleko, dobro pomešajte i prelijte krompir i kobasice. Pecite oko 45 minuta na 180 stepeni. Izvadite i ostavite da se prohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GRUZIJSKI HAČAPURI STOMAK NAPUNI Preukusno testo dopašće se svima!
Oduševiće vas kako se lako sprema.
POMAŽE KOD GOJAZNOSTI Supa od samo TRI sastojka očistiće vam creva
Ako imate problem sa gojaznošću, isprobajte ovu supu.
NAPRAVITE VEĆU KOLIČINU Burgeri od OVOG povrća zasitiće celu porodicu
Ovo je obrok koji ćete stalno spremati.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)