NAPRAVITE SLASNI RUČAK ZA SVE Dovoljno je da kobasice zalijete PAVLAKOM i imaćete obrok za poželeti
Oduševite sve ukućane.
Kobasice zalivene pavlakom
Sastojci:
600 g krompira
1 par kobasica
600 ml pavlake za kuvanje
150 ml mleka
suvi začin
ulje
so, biber,
Priprema:
Krompir oljuštite, operite i isecite na kolutove. U tepsiju sipajte malo ulja, poređajte krompir po želji i začinite. Preko začinjenog krompira poređajte isečenu kobasicu takođe na kolutove, pa preko nje još jedan red krompira. U činiji sjedinite pavlaku za kuvanje i mleko, dobro pomešajte i prelijte krompir i kobasice. Pecite oko 45 minuta na 180 stepeni. Izvadite i ostavite da se prohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GRUZIJSKI HAČAPURI STOMAK NAPUNI Preukusno testo dopašće se svima!
Oduševiće vas kako se lako sprema.
POMAŽE KOD GOJAZNOSTI Supa od samo TRI sastojka očistiće vam creva
Ako imate problem sa gojaznošću, isprobajte ovu supu.
NAPRAVITE VEĆU KOLIČINU Burgeri od OVOG povrća zasitiće celu porodicu
Ovo je obrok koji ćete stalno spremati.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)