NAPRAVITE SLASNI RUČAK ZA SVE Dovoljno je da kobasice zalijete PAVLAKOM i imaćete obrok za poželeti
Oduševite sve ukućane.
Kobasice zalivene pavlakom
Sastojci:
600 g krompira
1 par kobasica
600 ml pavlake za kuvanje
150 ml mleka
suvi začin
ulje
so, biber,
Priprema:
Krompir oljuštite, operite i isecite na kolutove. U tepsiju sipajte malo ulja, poređajte krompir po želji i začinite. Preko začinjenog krompira poređajte isečenu kobasicu takođe na kolutove, pa preko nje još jedan red krompira. U činiji sjedinite pavlaku za kuvanje i mleko, dobro pomešajte i prelijte krompir i kobasice. Pecite oko 45 minuta na 180 stepeni. Izvadite i ostavite da se prohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GRUZIJSKI HAČAPURI STOMAK NAPUNI Preukusno testo dopašće se svima!
Oduševiće vas kako se lako sprema.
POMAŽE KOD GOJAZNOSTI Supa od samo TRI sastojka očistiće vam creva
Ako imate problem sa gojaznošću, isprobajte ovu supu.
NAPRAVITE VEĆU KOLIČINU Burgeri od OVOG povrća zasitiće celu porodicu
Ovo je obrok koji ćete stalno spremati.
NAJLAKŠI NAČIN DA OFARBATE JAJA Potpuno je prirodan, a dobiju se fenomenalne boje
Jednostavna tehnika farbanja jaja čajem od hibiskusa oduševiće sve goste na slavskoj trpezi.
USKRŠNJA LISNATA POGAČA Savršenstvo meko kao duša koje miriše na puter
Jednostavne pripreme i raskošnog izgleda, ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
PITA KROMPIRUŠA Sočna i slasna, idealna za sva vremena i prilike, a posna
Sjajan predlog za dane posta, dugo će vas držati sitim, a greje dušu i telo.
OFARBAJTE JAJA U METALIK ROZE Biće drugačija i originalna, a uopšte nije komplikovano
Ovaj način ukrašavanja jaja proslavila je poznata kuvarica Marta Stjuart. Iako izrada deluje komplikovano, dobićete na prilično jednostavan način, predivna šljokičava roze jaja.
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
Komentari (0)