RECEPT SA BRITANSKOG OSTRVA Kobasice sa pireom na engleski način
Ukusne i slasne za svaki dan.

Kobasice sa pireom
Možda vas zanima:

ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.

POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.

GURMANSKE LOPTICE ZA SVAČIJI UKUS Napravite ćufte od kobasica
Nije uopšte teško za napraviti.
Sastojci:
4 svinjske kobasice
ulje
1 crni luk
2 čena belog luka
2 kašičice peršuna
1 goveđa kocka za supu
1 čaša crnog vina
1 kašičica majčine dušice
1 kašičica ruzmarina
suvi začin po ukusu
biber po ukusu
50 ml mleko
3 kašike brašna
Za pire:
2 krompira
200 ml mleka
2 kockice maslaca
1 kašičica senfa, so
Priprema:
Na ulju propržite kobasice da dobiju zlatnu boju. Dodajte luk i pržite još 3 minuta. Zatim dodajte beli luk i propržite još 30 sekundi. Potom prelijte sve vinom. Dodajte majčinu dušicu i ruzmarin, kocku za supu i
kuvajte još 10 do 15 minuta. Potom dodajte biber i suve začine po ukusu. U posebnoj činiji promešajte malo mleka i brašno, pa dodajte umaku. Kad se zgusne, umešajte naseckani peršun i sklonite s vatre. Pire: Krompir oljuštite i isecite na manje komade. Stavite da se kuvaju oko 15-20 minuta. Procedite vodu i
zgnječite krompir. Dodajte maslac, senf i mleko i nastavite da mešate dok ne dobijete glatku smesu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.

TURSKI SIMIT Hrskavi đevreci koji se slažu sa slanim i slatkim prilozima
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Komentari (0)