BRZA, BRZINSKA Večera kada domaćice ne znaju šta bi napravile
Prosto i jednostavno
Brza večera
Sastojci:
4 kobasice
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
600 ml paradajza iz konzerve
5 jaja
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasice na manje komade. Crni luk isecite na krupnije komade, a beli luk što sitnije. U tiganju propržite parčad kobasice dok ne promene boju. Stavite ih na ubrus kako bi upile ulje. U tiganj ubacite crni i beli luk i pržite dok ne postanu zlatkasti. Sipajte paradajz, dodajte šećer i začine, promešajte, pa kuvajte oko 10 minuta. Na kraju ubacite kobasice, promešajte ih i sklonite s ringle. Prebacite sve u tepsiju, razbijte jaja preko njih i pecite na 180 stepeni oko pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.
OSVEŽAVAJUĆI TIRAMISU SA LIMUNOM Savršeni spoj sa voćem kome rum daje posebnu čar
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
MUSAKA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani, a greje dušu i telo
Probajte i uverite se zašto je toliko dobra.
DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE U MLEVENO MESO Ćufte će biti sočne i neverovatno ukusne
Poslušajte savete iskusnih domaćica za sočno i mekano mleveno meso.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet za sva vremena koji svakom kašikom krepi organizam
Jedan tanjir vam neće biti dovoljan. Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)