BRZA, BRZINSKA Večera kada domaćice ne znaju šta bi napravile
Prosto i jednostavno
Brza večera
Sastojci:
4 kobasice
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
600 ml paradajza iz konzerve
5 jaja
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasice na manje komade. Crni luk isecite na krupnije komade, a beli luk što sitnije. U tiganju propržite parčad kobasice dok ne promene boju. Stavite ih na ubrus kako bi upile ulje. U tiganj ubacite crni i beli luk i pržite dok ne postanu zlatkasti. Sipajte paradajz, dodajte šećer i začine, promešajte, pa kuvajte oko 10 minuta. Na kraju ubacite kobasice, promešajte ih i sklonite s ringle. Prebacite sve u tepsiju, razbijte jaja preko njih i pecite na 180 stepeni oko pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)