BRZA, BRZINSKA Večera kada domaćice ne znaju šta bi napravile
Prosto i jednostavno
Brza večera
Sastojci:
4 kobasice
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
600 ml paradajza iz konzerve
5 jaja
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasice na manje komade. Crni luk isecite na krupnije komade, a beli luk što sitnije. U tiganju propržite parčad kobasice dok ne promene boju. Stavite ih na ubrus kako bi upile ulje. U tiganj ubacite crni i beli luk i pržite dok ne postanu zlatkasti. Sipajte paradajz, dodajte šećer i začine, promešajte, pa kuvajte oko 10 minuta. Na kraju ubacite kobasice, promešajte ih i sklonite s ringle. Prebacite sve u tepsiju, razbijte jaja preko njih i pecite na 180 stepeni oko pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)