BRZA, BRZINSKA Večera kada domaćice ne znaju šta bi napravile
Prosto i jednostavno

Brza večera
Možda vas zanima:

PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.

ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.

POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.

IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.
Sastojci:
4 kobasice
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
600 ml paradajza iz konzerve
5 jaja
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasice na manje komade. Crni luk isecite na krupnije komade, a beli luk što sitnije. U tiganju propržite parčad kobasice dok ne promene boju. Stavite ih na ubrus kako bi upile ulje. U tiganj ubacite crni i beli luk i pržite dok ne postanu zlatkasti. Sipajte paradajz, dodajte šećer i začine, promešajte, pa kuvajte oko 10 minuta. Na kraju ubacite kobasice, promešajte ih i sklonite s ringle. Prebacite sve u tepsiju, razbijte jaja preko njih i pecite na 180 stepeni oko pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA PICA SA TUNJEVINOM Slasna i sočna, idealna za lepo veče sa prijateljima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Komentari (0)