UKUSAN OBROK SPREMAN ZA POLA SATA Pohovana piletina sa senfom, idealan je ručak kada želite da počastite goste
S obzirom da volim pohovanje, a ne volim duboko ulje, gotovo uvek pohujem u rerni. Ukus je isti, a broj kalorija se znatno smanjuje

Sastojci koji će vam biti potrebni su:
Možda vas zanima:

SVI GA POGREŠNO PRAVE Uz ovaj trik bolonjez sos više nikad neće biti mastan i težak
TikTok korisnica Holi objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke

PREUKUSAN I BRZ DORUČAK Lepinja sa jogurtom i sirom, savršen zalogaj za nekoliko minuta
Zamesite domaće pecivo koje će vas oduševiti

BRZ I ZDRAV DORUČAK Omlet sa jajima i batatom, spreman za 3 minuta
Započnite dan sa zdravim doručkom

EKSPLOZIJA UKUSA Ekler tortu svi vole - ne peče se, sočna je i kremasta
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti
- 400 grama pilećeg belog mesa
- 1 čašica senfa
- Mešavina začina (so, biber, vegeta, peršun, origano, bosiljak, peršun, beli luk..)
- 100 grama susama
- Prezle po potrebi
Priprema:
Pileće belo meso isecite na željene komade. Ja ponekada isečem na trakice, nekada na kocke, a neka izlupam tako da dobijem šniclu. Zavisi kako želim kasnije da serviram, a dosta zavisi i od toga kakvo je meso i kako mi je zgodno da isečem..
Pripremljeno meso ubacite u odgovarajuću posudu, zatim dodajte senf i začine po ukusu. Ja dodam sve navedeno, a vi nešto možete izbaciti ili dodati, prema vašem ukusu. Promešajte zatim kašikom ili rukama, tako da svako parče bude lepo obloženo.
Prezle i susam pomešajte pa pripremljene komade valjajte u tu mešavinu, i redjajte na obložen pleh. Ako želite da u potpunosti izbegnete ulje, koristite pek papir, ili koristite maslinovo ulje za premazivanje pleha. Pecite na 200 stepeni, oko pola sata – gotovo je kada fino porumeni.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
Komentari (0)