BRZ I ZDRAV DORUČAK Omlet sa jajima i batatom, spreman za 3 minuta
Započnite dan sa zdravim doručkom
Zdrav početak dana počinje od zdravog jutarnjeg obroka, sve što treba da uradite je da odvojite 3 minuta.
Brz i zdrav doručak koji može da se spremi kod kuće i ponese na posao.
Potrebno je:
- jaja
- spanać
- batat (izrendan)
- so i biber
- kurkuma
- pavlaka
- mast
Priprema: Na zagrijanoj masnoći prepržite izrendan batat. Dok se batat prži umutite jaja kojima ste dodali pavlaku, začine i špinat. Sve izlijte na tavu preko batata i miješajte 2 minuta. Poslužite toplo.
Možda vas zanima:
ZABORAVIĆETE NA PEKARU Domaće kiflice sa viršlama, fine i mekane
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica
ČIZBURGER PITA Po receptu bez premca, za prave gurmane i one izbirljive
Sočna pita sa kačkavaljem koji se topi u ustima, ovakvu do sada niste jeli.
STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, a držaće vas dugo sitim
Sočno i slasno jelo vraća u prošle dane, a pravi se brzo i lako.
"SLATKO KUVA, A JOŠ SLAĐE PAPA" Osmogodišnjak pokazao kako se sprema ukusan, a jeftin doručak, ljudi oduševljeni, traže recept
Sastojci za ovo jelo su jeftini, a vreme spremanja kratko, posebno što nema prljavog posuđa, prskanja ulja
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)