PRAVI RUČAK ZA SUBOTU! Teletina u kremastom sosu od pečuraka će vas raspametiti
Drugačiji je recept nego što ste navikli.
Teletina u sosu od pečuraka
Sastojci:
800 g telećih šnicli
200 g šampinjona
50 ml neutralne pavlake
2 čena belog luka
100 ml ulja
so, biber
Priprema:
Šnicle posolite, pobiberite i ostavite da odstoje 30 minuta. Beli luk sitno iseckajte i kratko propržite na ulju, dodajte pripremljeno meso i pržite ga dok ne porumeni s obe strane. Gotovo meso odložite na toplo mesto, a u isto ulje stavite šampinjone isečene na listiće i dinstajte dok ne ispari sva tečnost koju puste. Sipajte pavlaku i pustite da proključa, posolite, pobiberite i prelijte meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJBOLJI RECEPT ZA SAČ U RERNI Teletina će vam se topiti u ustima
Neodoljiv je ukus.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
ČUVENA SUPA BALTIKA Krem jelo od pečuraka i SLANINICE morate da napravite
Grijbu srijuba je ukusan obrok.
DOMAĆA LJUBAV U TANJIRU Teletina sa pečurkama idealna pred sutrašnji praznik
Lepiće vam se za prste.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)