PRAVI RUČAK ZA SUBOTU! Teletina u kremastom sosu od pečuraka će vas raspametiti
Drugačiji je recept nego što ste navikli.

Teletina u sosu od pečuraka
Možda vas zanima:

NAJBOLJI RECEPT ZA SAČ U RERNI Teletina će vam se topiti u ustima
Neodoljiv je ukus.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.

ČUVENA SUPA BALTIKA Krem jelo od pečuraka i SLANINICE morate da napravite
Grijbu srijuba je ukusan obrok.

DOMAĆA LJUBAV U TANJIRU Teletina sa pečurkama idealna pred sutrašnji praznik
Lepiće vam se za prste.
Sastojci:
800 g telećih šnicli
200 g šampinjona
50 ml neutralne pavlake
2 čena belog luka
100 ml ulja
so, biber
Priprema:
Šnicle posolite, pobiberite i ostavite da odstoje 30 minuta. Beli luk sitno iseckajte i kratko propržite na ulju, dodajte pripremljeno meso i pržite ga dok ne porumeni s obe strane. Gotovo meso odložite na toplo mesto, a u isto ulje stavite šampinjone isečene na listiće i dinstajte dok ne ispari sva tečnost koju puste. Sipajte pavlaku i pustite da proključa, posolite, pobiberite i prelijte meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)